събота, 29 август 2015 г.

Нови козметични придобивки на IMPALA Cosmetics || REVIEW

Здравейте дами!
Наскоро получих най - хубавият подарък, който може да направи един мъж за приятелката си, а това беше именно цяла кутийка с козметика. Днес ще направя малко ревю на новите ми придобивки, на които все още не мога да се нарадвам и ще споделя първите си впечатления.
 

Това представлява моят подарък...

Нека започнем с лаковете:)

Brooklin от серията Fluo - F4 хубав цвят, но седи доста прозрачно. Може би с два нанесени слоя ще стои малко по - добре, но моето виждане за перфектно оранжево е да бъде нанесен първо бял лак като основа и след това да се повтори с оранжевият цвят до постигане на желаната наситеност. Вероятно F3 от същата серия ще е по - наситен, но това са само предположения. От снимката сами ще забележите колко воден е всъщност лака.


Продължаваме с мини лаковете на Impala


Това е номер 42 - изглеждаше наситен, но и той се оказа доста воден като оранжевия. Съвета ми е същият - бял лак основа и след това да се нанесе жълтия лак.


Това всъщност е много хубав цвят, наподобява мента с мляко, а като номер е 43. Имах избор между това зелено и друго, което беше по - скоро тревисто и затова реших да заложа на по - светлия нюанс. Той също се оказа воден и слабо пигментиран.


От този лак се изненадах доста. Когато разглеждах сайта на IMPALA и правех поръчката, никъде не беше упоменато, че този цвят съдържа брокат (предполагам, че се вижда на снимката). За разлика от лаковете по - горе този е сравнително наситен дори само с един слой, а брокатът не е натрапчив. Определено съм доволна от номер 14, макар че не беше това, което очаквах.


Този мъник на фона на останалите лакове си беше като шестица от ТОТО-то. Изключително наситен - категорично не се нуждае от втори слой. Толкова силно пигментиран е, че
100% - товото му изтриване от първият път е почти невъзможно. От всички лакове, от него съм най - доволна и впечатлена! Номер 33.

Продължаваме с очите :)
 

Номер М55. Изненадах се като пристигнаха, защото в описанието под сенките пишеше, че са матирани, а всъщност се оказаха перлени. Името на цвета е  Desert Sand. Много наситени и са доста подходящи за просветляване на вътрешния ъгъл на окото. Определено ми харесват въпреки, че не са матирани.


Номер М57. Името на цвета е Charcoal Dust. Те се оказа матирани и също силно пигментирани.



И кутийки са с вградено мини огледалце + апликатор за сенки. Сами може да видите и наситеността на сенките.














Това е обикновен черен молив за очи, на който няма да обръщам специално внимание. Наситен и издръжлив, за пореден път си го купувам.

Иии продължаваме с четките за грим :)


Това е мини четка за фон дьо тен - номер 4. Супер мека, гладка и плътна, косъмчетата не капят. Дръжката е сравнително къса, но това не пречи да върши работа!

Това са две четки за нанасяне на сенки. Номер 11 се води малка четка за сенки (горната), а номер 20 - четка за коректор. И двете са изключително мекички и гладки.

И на последно място е тази четка за пори (номер 19). За първи път видях подобна четка, толкова мъничка и ме заинтригува и следователно се изкуших да я поръчам. Все още не съм я пробвала, но дано има ефект. Иначе и тя е супер мека и гладка, а дръжката имитира дърво.

Не забравяйте да посетите страницата ми във FacebookInstagram 
и каналът ми в YouTube!

За контакт: radost0501@gmail.com
This entry was posted in

0 коментара:

Публикуване на коментар