петък, 30 септември 2016 г.

REALASH Cosmetics | Общ Поглед


Здравейте!

Не се заблуждавайте от заглавието на поста, че това ще бъде ревю на някакъв продукт. С този пост ще започна поредица от три поста в блога, в които ще ви разказвам какви са били моите впечатления от продукта на REALASH.
В днешният пост ще разкажа с няколко думи за марката и продукта, който аз ще тествам.

REALASH Cosmetics е френска козметична компания, чиито продукти са достъпни в повече от 35 страни по света.
Безопасност
"В момента на пазара се предлага козметика, пренаситена от вещества, които могат да предизвикат дразнене, алергии и кожни проблеми. Нашата цел е не да печелим от нискокачествена козметика, а да произвеждаме безопасна и ефективна такава. Разработването на крайния продукт ни отне много часове работа, но в крайна сметка се увенча с успех и вече можем да се похвалим с високо качество и сигурност на продуктите ни."

Продукти

"Нашата цел е грижа за здравето. Затова се стараем да задоволим нуждите и на най-взискателните ни клиенти. Предлагаме само продукти, които съдържат натурални съставки и не предизвикват странични ефекти, дразнене или алергии. Конкурентните цени и модерния дизайн на продуктите ни събират все по-широка аудитория и стават все по-популярни на козметичния пазар."



Продуктът, който аз ще тествам е серума за мигли Realash – Eyelash Enhancer – 3 ml.
 REALASH е иновативен серум за мигли. Неговата задача е да удължи, укрепи и сгъсти миглите. REALASH е дерматологично и офталмологично тестван от професионалисти в областта на козметиката. Цената му е 80лв. в сайта на REALASH с безплатна доставка и 90 дни право да върнете продукта. Фазата на растеж на миглите трае около 30 дни. Но това не е достатъчно, за да станат дълги и гъсти. Формула на REALASH укрепва миглите от корена, като допълнително стимулира растежа и прави миглите по-дълги, по-здрави и по-плътни. Освен това предотвратява и падането на мигли. REALASH обещават 83% по-дълги и 79% по-гъсти мигли.


Мисля да спра до тук с хвалебствията, тъй като все още не съм започнала да използвам продукта и резултати налице няма. След около месец употреба ще напиша нова статия отново за продукта, както и снимки с "преди" и "сега" от употребата.

Чао и до скоро!
Целувки!


Не забравяйте да посетите страницата ми във FacebookInstagram 
и каналът ми в YouTube!

За контакт: radost0501@gmail.com

0 коментара:

Публикуване на коментар