сряда, 1 ноември 2017 г.

DELIA COSMETICS Professional Face Care Hyaluronic Acid | REVIEW



Здравейте!

От известно време си търся серум за лице с хиалуронова киселина. Поради лошото състояние на кожата ми и невероятните свойства на хиалуроновата киселина, именно заради това бях в толкова дълго и задълбочено търсене. Реших да се спра на бюджетен вариант за такъв серум на марката Delia Cosmetics.


Серумът е концентриран препарат предназначен за интензивно овлажняване и забавяне процеса на стареене на кожата. Може да се използва върху лице, шия и деколте. Също така може да се използва самостоятелно или под крем.


Серумът DELIA COSMETICS Professional Face Care Hyaluronic Acid идва в стъклено шишенце от прозрачно стъкло, пипета и 10 ml съдържание със срок на годност 6 месеца. Основната цел на серума е попълването на бръчки и фини линии, както и предотвратяването на появата на нови такива. 


Необходими са около 3-4 капки серум за цялото лице и шия. Консистенцията е на серум с леко лепкаво усещане. Всъщност тази лепкавост се усеща само върху ръцете, но не и на лицето. Попива много бързо, не омазнява кожата, няма лъщене и неприятно усещане. Хубаво е, че може да се използва директно под грим без да оставя следи или да променя вида на кожата и грима. За мен е най-удобно и приятно да го използвам вечер на измито лице. Сутрин кожата ми не е мазна, а се чувства мека и свежа.


Също така не дразни кожата, не причинява зачервявания и сърбежи, но най важното не запушва порите!

Състав/ Ingredients: Aquq, Glycerin, Propylene Glycol, Oryza Sativa Extract, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Vitis Vinifera Callus Culture Extract, Butylene Glycol, Potassium Sorbate

А ако питате дали бих купила отново - по-скоро не. Смятам, че бих заложила на нещо по-скъпо или на чиста хиалуронова киселина.

Серумът може да бъде намерен в дрогериите, както и в notino.bg.


Това беше всичко за днес!
Надявам се да съм била полезна и изчерпателна!
Чао и целувки!

Не забравяйте да ме последвате в социалните мрежи!

За бизнес запитвания: beautyblogbyjoy@gmail.com

0 коментара:

Публикуване на коментар