петък, 23 октомври 2015 г.

Sleek i-Divine Storm & Sleek i-Divine Snapshots | REVIEW



Здравейте момичета!

Днес ще Ви покажа две нови придобивки, с които се сдобих наскоро. Много дълго време се канех да си поръчам две - три палитри от марката Sleek, да видя адже ба дали наистина са толкова наситени и пигментирани и прочие. Тъй като ги поръчах в края на лятото реших едната палитра да е с по - свежи цветове, а другата с по - есенни цветове. В интерес на истината останах повече от доволна и от двете палитри. Единствената ми забележка е към свелите цветове, които трябва да бъдат няколко пъти наслоявани, за да се види някакъв резултат.

Нека започнем с първата палитра, пълна със свежи цветове - i-Divine Snapshots Palette.




Палитрата Snapshots съдържа селекция от 12 цвята /5 матирани цвята и 7 перлени/ сенки за очи в нежна комбинация от разкошни пъстри цветове идеални за лятото, както и няколко неутрални тона, идеални за ежедневен грим.

Цветовете са свежа комбинация от ярки и неутрални тонове в матирани и перлени текстури. Идеално съчетани, така че да могат да се комбинират по много начини, за да създадат както цветен и закачлив грим, така и нежен подходящ за ежедневието грим. 

Текстурата е изключително мека, наситена и лесна за преливане.

за жалост на снимките не се вижда наситеността на цветовете




 Втората палитра e i-Divine Storm Palette.




Палитрата Storm съдържа 12 цвята сенки /9 перлени цвята и 3 матирани/, както в неутрални телесни тонове за нежен ежедневен грим, така и няколко вида цветни сенки в синьо-зелено, сребристи и златисти тонове идеални за интересен вечерен грим. Както и при другата палитра, пигментацията е изключителна, а текстурите са меки и лесни за преливане.

за жалост на снимките не се вижда наситеността на цветовете


Това беше едно скромно ревю на две от палитрите на Sleek. Горещо препоръчвам на всички заинтригувани да открият подходящите комбинации от цветове и да си поръчат някоя палитра и сами да се убедят в разкошното качество на сенките. Смятам, че няма да бъдете разочаровани.  :)

Това беше от мен за днес. Замислям един проект по повод Halloween за грим и маникюр подходящи за празника, така че очаквайте скоро снимки и подробно описание на всичко, което ще направя!


Не забравяйте да посетите страницата ми във FacebookInstagram 
и каналът ми в YouTube!

За контакт: radost0501@gmail.com

0 коментара:

Публикуване на коментар